Tuinontwerp

Met je tuindromen maar ook met je groene nachtmerries kan je steeds bij ons terecht.
Wij ontwerpen en verzorgen de aanleg van zowel privé tuinen, industriële tuinen als de groenvoorziening van woonerven.

Een tuin wordt een steeds belangrijker deel van de woning: hij zorgt niet alleen voor een meerwaarde van uw eigendom maar draagt in niet geringe mate toe aan uw gevoel van welbehagen in uw “thuis”.

Een tuinontwerp is daarom een creatief proces en het resultaat van verschillende faktoren: uw specifieke wensen, de uitstraling van het woon- of bedrijfspand, de technische mogelijkheden, het budget, onze kennis en creatieve inbreng.
Ook de vorm van het gebouw, het interieur en de omgeving bepalen mee het eindresultaat.
Zeer belangrijk zijn uw wensen en de sfeer die u nastreeft.

Na een eerste contact maken wij bij voorkeur afspraak bij u thuis.
Wij houden rekening met de conditie van de grond, de bestaande beplanting, de inrichting van de aanpalende percelen, de stand van de zon...
Nu worden een drietal schetsen uitgewerkt.

 
test
  Daarna nodigen wij u uit in onze tuintoonzaal om de schetsen te bekijken en de voorgestelde planten en materialen te beoordelen. In onze toonzaal vindt u voorbeelden van de verschillende materialen en kunt u ideeën opdoen over planten, waterpartijen en vijvers, klinkers en hun verbanden, opritten en tuinpaadjes, terrassen, verlichting, tuinbeelden…..

Wanneer de nodige keuzes zijn gemaakt wordt de basisschets uitgewerkt en een eerste prijsraming gemaakt om dan, opnieuw na verleg, een definitief plan te tekenen. vergezeld van een gedetailleerd beplantingsplan.

Een lijst van de gebruikte planten en een fotoboekje met de botanische informatie van alle gebruikte planten ronden het geheel af en zorgen ervoor dat u een klare kijk heeft op uw tuin.

Het tuinontwerp en het beplantingsplan zijn vergezeld van een gedetailleerde prijsofferte.

 
  Een lijst van de gebruikte planten en een fotoboekje met de botanische informatie van alle gebruikte planten ronden het geheel af en zorgen ervoor dat u een klare kijk heeft op uw tuin.

Het tuinontwerp en het beplantingsplan zijn vergezeld van een gedetailleerde prijsofferte. De kosten van tuinontwerp en tuinaanleg worden bepaald door uw budget, de oppervlakte en de ligging van het perceel én van uw wensen. 
 
   
   
   
   
   
   
   
 
  copyright 2008-2014 bloemenrijk de smet
BE 0452898740
site designed by cq-lin